Щението на Мохамед Салах се изпълни, след като нападателят си пожела

...
Щението на Мохамед Салах се изпълни, след като нападателят си пожела
Коментари Харесай

Салах след изумителният обрат на Реал срещу Сити: Имаме сметки за уреждане

Щението на Мохамед Салах се извърши, откакто нападателят си пожела Реал Мадрид за противник на Ливърпул във финала на Шампионската лига.

Невероятният поврат на Кралете, които нощес губеха до 90-ата минута, само че след това биха с 3:1 против Манчестър Сити обезпечи нов край сред двата тима, а египтянинът незабавно след случилото се разяснява в Туитър и Инстаграм: „ Имаме сметки за споразумяване! ”.

Това ще бъде повтаряне на конфликта от 2018-а година, който Реал завоюва с 3:1. Тогава обаче Салах бе контузен от Серхио Рамос преди единоборство и трябваше да бъде сменен с извадено рамо.

В оня мач резервата на испанците Гарет Бейл също излезе на сцената, с цел да означи два страхотни гола. Сега обаче мнозина считат, че е пристигнало време за реванш, а обявата на Салах бе утвърдена и от Рио Фърдинанд.

„ Харесва ми. Той е пряк и откровен. Обикновено играчите дават отговор на въпрос кой желаят за противник с „ не знам или не съм сигурен ”. Той обаче има незавършена работа с Реал и не е не запомнил действието на Серхио Рамос. Именно това го стимулира и аз му искам триумф ” разяснява Рио в студиото на „ БТ Спорт ”. 

Мач №1 в клубния футбол е в Париж на 28 май. В него реал ще гони 14-и трофей от ШЛ , а Ливърпул - седми.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР